Το Στέκι της Μαρίας cafe

ΚΑΦΕ – ΟΥΖΕΡΙ ‘Το Στέκι της Μαρίας’
To Steki tis Marias
Στη μαγευτική νότιο-δυτική πλευρά του οικισμού των Κουφονησίων, ακριβώς μπροστά στην παραλία του Λουτρού, το Στέκι της Μαρίας εδώ και … χρόνια χαρίζει φιλόξενα στους απαιτητικούς του πελάτες στιγμές ηρεμίας προσφέροντας, σε λογικές πάντα τιμές, όλων των ειδών υπηρεσίες φαγητού (πρωινό, γεύμα, δείπνο).
Σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον με τα χαρακτηριστικά της κυκλαδίτικης παράδοσης να αποτυπώνονται έκδηλα στη διακόσμηση του χώρου, το «Στέκι της Μαρίας» σας υποδέχεται από τις πολύ πρωινές ώρες για καφέ ή/και πρωινό.
Σας καλωσορίζει αργότερα για ούζα και ψαρομεζέδες που μυρίζουν θάλασσα και κυριολεκτικά «φοράει τα καλά» του το απόγευμα.
Την ώρα που το μελτέμι «πέφτει» στο Αιγαίο, στο μπαλκόνι μας, με θέα το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού πίσω από το Καρνάγιο, παλιοί γνώριμοι αλλά και νιόφερτοι επισκέπτες απολαμβάνουν καφέ, παγωτό, γλυκό ή ποτό. Μαγεύονται, άφωνοι από τη σιωπηλή καληνύχτα του Θεού-Ήλιου μα ξεθαρρεύουν όσο πέφτει το σκοτάδι, όσο «μουσικές θεσπέσιες» χαϊδεύουν τα αυτιά τους, όσο το κέφι διαδέχεται τη μαγεία, και χταπόδια, καλαμάρια και αστακομακαρονάδες, μπύρες, κρασί και ποτά αντικαθιστούν τα πιατάκια του γλυκού και τα ποτήρια του καφέ.
Ιερή αποστολή μας η απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών και προσωπικό μας στοίχημα, που κερδίζεται καθημερινά, να βλέπουμε τους πελάτες μας να έρχονται και να ξάνα έρχονται, σαν προσωπικοί μας φίλοι πια με το πέρασμα των χρόνων.

200 μέτρα αριστερά από το λιμάνι.
Δυνατότητα parking.

Δείτε Περισσότερα
FaceBook

Υπεύθυνος: ΚΩΒΑΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Τηλ.: 22850 74128
E-Mail: michaliskoveos@yahoo.gr

To Steki tis Marias

To Steki tis Marias

To Steki tis Marias

To Steki tis Marias