Prassinos Boat Tours

Logo Prassinos Boat Tours Η ‘Prassinos Boat Tours’, από χρόνια πριν, έως και σήμερα, σας μεταφέρει στις ομορφιές των Κουφονησίων και των Μικρών Κυκλάδων, της Άγονης Γραμμής.
Με γνώση και ασφάλεια, προσφέρει απολαυστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Χαρείτε αξέχαστες εικόνες, μαζί μας, στις εξαιρετικού κάλλους, καταγάλανες, παραλίες του Πάνω και Κάτω Κουφονησίου. Χαροκόπου (Φοίνικας), Φανός, Πλατιά Πούντα (Ιταλίδα), Πορί, Παναγιά, Νερό και άλλες παραλίες στη Κέρο, το Αντικέρι, Γλαρονήσι και σε βραχονησίδες περιμετρικά των νησιών μας.

Prasinos Boat Tours Photo

Ρίζα και στυλοβάτης της οικογένειας Πράσινου, ο Θρυλικός καπετάν Κώστα Πράσινος. Αναπνέει στη μεγάλη του αγάπη, τη θάλασσα. Έμπειρος και ατρόμητος, τα τελευταία 50 χρόνια, έχει γίνει το σύμβολο των θαλάσσιων μεταφορών, με μικρά ξύλινα σκάφη, είτε για αναψυχή είτε για σωτήρια επέμβαση.

Άξιος συνεχιστής στο τιμόνι του Κώστα, ο γιός του, Ρουσσέτος Πράσινος. Με σεβασμό και αγάπη συνεχίζει το έργο που παρέλαβε από το πατέρα του, προσφέροντας, με τα καΐκια του, υπηρεσίες στα Κουφονήσια, συμβάλλοντας στην ευημερία και ανάπτυξη του τόπου.

Συνδυάζουμε την παράδοση με την εμπειρία.
Τη γνώση με τη τεχνική στη σύγχρονη ναυσιπλοΐα.

Prasinos Boat Tours Photo

Με σεβασμό στη Θάλασσα και το επιβατικό κοινό μας, σας περιμένουμε με τα καΐκια μας ‘ΜΑΡΙΓΩ’, ‘ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ’, ‘ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑΣ και το ‘ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ’… να σας προσφέρουμε ωραίες βαρκάδες με φεγγαράδες και ηλιοβασιλέματα ή τη καθημερινή σας μετάβαση στις παραλίες μας με μπονάτσες και μποφόρια.

Εξίσου εύκολα και εναλλακτικά σας μεταφέρουμε, με τα καΐκια μας, στο Κουφονήσι μέσω Νάξου, από το συντομότερο σημείο, ανάμεσα στα δύο νησιά, το μικρό μόλο του Βόλακα.

Και αν αποφασίσετε να ζήσετε εδώ τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής σας, το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, θα φροντίσουμε, όλοι οι καλεσμένοι σας να έχουν μία ασφαλή μετάβασή προς το ναό της Παναγίας στο Κάτω Κουφονήσι, με αύρα θαλασσινή και διάθεση νησιωτική…!!!

WebSite prassinosboattours.gr